Glu Mobile gaat Build-a-lot voor Android uitbrengen

Redactie
25 februari 2009, 12:54
1 min leestijd
Glu Mobile gaat Build-a-lot voor Android uitbrengen
Build-a-lot

Glu Mobile Inc., een grote uitgever van mobiele games, heeft aangekondigd dat ze Build-a-lot voor Android gaan uitbrengen. Build-a-lot is een strategiespel rond onroerend goed. In het spel moet je huizen kopen en verkopen en daarbij proberen winst te maken. Het is volgens de makers een verslavend spel, voor iedereen die geïnteresseerd is in de huizenmarkt. Build-a-lot is de derde game die Glu voor Android uitbrengt. Eerder kwamen al Bonsai Blast en Brain Genius Deluxe beschikbaar.

In Build-a-lot kun je zes verschillende soorten huizen bouwen, kopen, verkopen en upgraden. Er zitten gewone huizen tussen, maar ook kastelen, bioscopen, ijsbanen en brandweerposten. Doel van het spel is om de onroerendgoed-magnaat van de buurt te worden. Je kunt huizen verkopen om snel aan geld te komen, maar kunt ook afwachten en intussen huur innen. Hoe meer je verdient, hoe groter het gedeelte van de stad dat je kunt kopen zodat je uiteindelijk de hele markt in handen hebt.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn twee spelvarianten: casual en career. Bij casual kun je in eigen tempo een buurt verbeteren. Career is erop gericht om zoveel mogelijk geld te verdienen en zo snel mogelijk op te klimmen, door het behalen van steeds ambitieuzere doelen. Er zitten 35 levels en 8 buurten in het spel.

Meer info: Glu Mobile

Categorie: Games
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's