Gmail 5.0 met Material Design en Exchange-ondersteuning nu te downloaden

Redactie
1 november 2014, 11:27
1 min leestijd
Gmail 5.0 met Material Design en Exchange-ondersteuning nu te downloaden
gmail

Gmail voor Android is geüpdatet met de update waar we allemaal zo lang op hebben gewacht: Material Design van Android Lollipop en ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts van andere e-mailproviders. Het nieuwe Material Design is de grootste verandering, waardoor de hoofdkleur van de e-mail-app opeens rood is geworden.

Lees verder na de advertentie.

De actiebalk kleurt voortaan rood, samen met de actieknop aan de rechter onderzijde waar gebruikers een e-mail mee kunnen opstellen. Daarnaast is de e-mail-view van Inbox overgenomen, waardoor berichten een stuk fraaier ogen als je ze opent.

Gmail 5.0

Verder biedt het hamburgermenu voortaan de optie om e-mailaccounts van andere e-mailproviders toe te voegen, zoals Outlook, Yahoo en AOL. Mocht je een Exchange-account gebruiken: die e-mail kun je nu ook direct in de Gmail-app ontvangen. Enorm handig voor degenen die hun werkaccount graag vanuit Gmail willen bereiken.

Via het hamburgermenu kunnen gebruikers tussen de accounts wisselen. Daar vind je ook snelkoppelingen naar mappen, zoals verzonden en spam.

Download

Gmail wordt door Google geüpdatet, maar het uitrollen van de update naar alle Android-toestellen kan soms wel eek week duren. Daarom is het al mogelijk om hier en hier de benodigde apk-bestanden te downloaden.

Download Gmail in Google Play (gratis)

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu