De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Gmail brengt Postvak Prioriteit naar mobiele webapplicatie

Redactie
8 februari 2011, 13:03
1 min leestijd

Desktopgebruikers zijn wellicht al bekend met Postvak Prioriteit. In deze postvak verzamelen de belangrijkste berichten bovenaan, zodat je deze niet over het hoofd ziet. Gmail gebruikt een intelligent systeem om te analyseren welke berichten belangrijk zijn en welke mails een lage prioriteit hebben. Goed nieuws: Postvak Prioriteit is vanaf nu ook toegankelijk op jouw Android-telefoon. Ga naar http://www.gmail.com in de webbrowser van je mobiele telefoon, log in met je Google-account en je ziet in één oogopslag onmisbare afspraken of waardevolle tips van contactpersonen.

Wanneer je naar de mobiele webapplicatie van Gmail gaat, dan kan het zijn dat je direct in een mailbox belandt. Om in de Postvak Prioriteit te komen moet je eerst nog op ‘Menu’ klikken en vervolgens bovenaan op ‘Belangrijk en ongelezen’ of ‘Alles’ onder het kopje Postvak Prioriteit.

Lees verder na de advertentie.

Postvak Prioriteit is beschikbaar voor telefoons met Android 1.5 of hoger. Overigens is mobiele webapplicatie ook bereikbaar op iOS-apparaten, zoals de iPad en de iPhone.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu