De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gmail-app toont nu contactinformatie en recente conversaties

Wouter Nijsen
14 mei 2015, 8:52
1 min leestijd
Gmail-app toont nu contactinformatie en recente conversaties

De Gmail-app voor Android heeft een kleine update ontvangen. Het is voortaan mogelijk om met een druk op de knop contactinformatie en recente conversaties te bekijken. Maar  zijn er meer vernieuwingen in aantocht.

Lees verder na de advertentie.

Gmail contactinformatie en meer

Gisteravond werd er een update voor de Gmail Android-app uitgerold, en die brengt een aantal kleine vernieuwingen met zich mee. Met de nieuwste versie is het voortaan mogelijk om gemakkelijker contactinformatie op te vragen, door op de avatar van een gebruiker te tikken. Hierna verschijnt alles wat je over diegene weet, alsmede recente conversaties. Eerdere conversaties zijn handig als je even de context van een gesprek  kwijt bent of gewoon mailtjes  uit het verleden wilt checken.

Daarnaast is de ondersteuning voor niet-Gmail-accounts (IMAP) verbeterd en is het makkelijker om deze accounts aan de Android-app toe te voegen. Verder  is er al het een en ander duidelijk over toekomstige vernieuwingen van de Gmail-app.

Zo verschijnt er straks een aparte knop in de applicatie, waarmee je je gemakkelijk kunt uitschrijven voor nieuwsbrieven. Deze functie wordt momenteel al in de webversie van Gmail getest. Tot slot moet het mogelijk worden  om vakantiemeldingen in te schakelen voor Exchange-accounts.

Download de Gmail update

Gmail staat op vrijwel elk  Android-apparaat geïnstalleerd, maar is via de link hieronder alsnog te downloaden. De update wordt de komende dagen naar iedere gebruiker uitgerold. Wil je niet wachten, dan is hier het apk-bestand van de nieuwe Gmail-app te downloaden. Lees ook onze tip hoe je apk-bestanden installeert op je Android.

Download Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu