Eindelijk: Gmail-app bundelt nu e-mails van al je accounts in één inbox

De Gmail-app voor Android is vandaag van een fijne update voorzien die e-mails van verschillende accounts samenbrengt in één inbox. Daardoor is het niet meer nodig om tussen afzonderlijke accounts te wisselen.

Gmail-inbox bundelt al je mails

gmail-inboxWe hebben er lang op moeten wachten, maar mails bekijken en beantwoorden in de Gmail-app kan voortaan vanuit één inbox.  Verder brengt de update voor de mail-app de conversatieweergave die je gewend bent van Gmail naar Yahoo, Outlook en andere IMAP/POP-accounts die je gebruikt. Hierdoor worden lange mailuitwisselingen gebundeld, zodat je gemakkelijker het overzicht behoudt.

Ook  de zoekfunctie is slimmer geworden. Google heeft auto-aanvullen verbeterd, zodat je sneller vindt wat je zoekt. Zodra je begint met typen, zoekt de mail-app naar keywords en berichten die voldoen aan je zoekopdracht.

Tot slot heeft de Gmail-app verbeterde animaties gekregen, bijvoorbeeld bij het openen en sluiten van mailconversaties, en previews voor grote bijlages. Dat laatste is handig om te zien wat een bijlage precies bevat, zonder dat je het hele bestand moet downloaden. Ook is het nu mogelijk om bijlages met een druk op de knop te uploaden naar Google Drive.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

gmail-app android

Download Gmail voor Android

Via onderstaande link is de laatste versie van Gmail met de alles-in-één-inbox te downloaden. Google rolt updates voor zijn apps doorgaans gefaseerd uit, waardoor het mogelijk is dat niet iedereen ze direct kan downloaden.

Download Gmail in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.