Gmail krijgt grote update, beschikbaar voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich-toestellen

Redactie
4 december 2012, 8:44
1 min leestijd
Gmail krijgt grote update, beschikbaar voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich-toestellen
Gmail

De officiële Gmail-app voor Android heeft een grote update gekregen. De nieuwe Gmail was al beschikbaar voor Android-toestellen met Android 4.2 (Nexus 4, Nexus 10, Galaxy Nexus), maar de app wordt nu ook voor toestellen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hoger beschikbaar gemaakt. De update brengt een aantal nieuwe functies waar velen al langere tijd op aan het wachten waren, waaronder het inzoomen bij content van e-mails (tekst en foto’s) en het swipen om een mail te archiveren of te verwijderen.

De update maakt het ook eenvoudiger om foto’s, video’s en andere bestanden aan e-mails toe te voegen. Deze staan voortaan helemaal onderaan en als je op een bijlage drukt, wordt er automatisch een aparte map geopend waar je de bestanden kunt bekijken. Dit is met name bij foto’s handig, want je krijgt hierdoor per e-mail een eigen fotogalerij te zien. De laatste verandering die de update met zich meebrengt is de verbeterde zoekfunctie: in de nieuwe Gmail-app is het mogelijk om in verschillende mappen – zoals de spam-folder – te zoeken.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe versie van Gmail is gratis in de Google Play Store te downloaden. Als je de app nog niet hebt geïnstalleerd, kun je deze eveneens via de app-winkel van Google downloaden.

Download: Gmail (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu