Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Uitgelekte screenshots laten compleet nieuwe Gmail Android-app zien’

Redactie
2 april 2014, 19:01
1 min leestijd
‘Uitgelekte screenshots laten compleet nieuwe Gmail Android-app zien’
gmail screenshots

Twee uitgelekte Gmail screenshots laten een compleet nieuwe Android-app zien met een kleurrijk en speels design. Het blijft vooralsnog onduidelijk of de screenshots echt zijn en of het om een hele experimentele Gmail-versie gaat.

De interface die de gelekte Gmail screenshots laten zien, is zo drastisch veranderd dat het moeilijk is om voor te stellen dat Google dit design spoedig introduceert. Het design komt echter wel een beetje bekend voor: de huidige Google+ app toont vergelijkingen met de uitgelekte Gmail screenshots.

Lees verder na de advertentie.

Gmail screenshots

new_gmail_screenshots

De grootste verandering die de screenshots laten zien, is de indeling van de Android-app. Voortaan wordt je e-mail gesorteerd op basis van content. Denk aan sociaal, financieel, forum, samen met een samenvatting van de berichten binnen één sectie. Zo kan financieel bijvoorbeeld e-mails van Paypal en American Express bevatten, en de app geeft dit in het overzicht weer. Nieuwe e-mails worden dikgedrukt in het overzicht getoond.

Ook zou de ster door een pin worden vervangen. Aan de bovenkant bevindt zich een speciale knop waarmee je in één keer alle e-mails met een pin kan tonen. Ook is de actiebalk weg in de screenshots en zou de nieuwe Gmail-app gebruikers de mogelijkheid geven om een snooze-functie in te schakelen. Hierdoor ontvang je voor een bepaalde periode geen notificaties van Gmail.

De herkomst van de Gmail screenshots blijft vooralsnog onduidelijk. Daarbij is het ook mogelijk dat de screenshots nep zijn of dat het een zeer experimentele app betreft die alleen voor intern gebruik bij Google geschikt is.

Lees ook 5 tips en alles wat je moet weten over de Gmail Android-app!

Lees meer over Gmail

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu