Gmail update brengt verwijderknop terug

Redactie
28 juni 2013, 9:11
1 min leestijd
Gmail update brengt verwijderknop terug
gmail

Gmail voor Android heeft vandaag een update gekregen die de verwijderknop naar de app terugbrengt. De knop wordt voortaan naast de archiveerknop weergegeven. Daarnaast meldt Google dat gebruikers van de Gmail-app voortaan op de afbeelding van de verzender kunnen drukken om een e-mail te selecteren. Voorheen werd enkel de betreffende e-mail geselecteerd.

Het snel kunnen selecteren van berichten is een feature die de snelheid weer terug naar de Gmail-app brengt. Hierdoor kunnen gebruikers in één keer een reeks e-mails in de prullenbak gooien, archiveren of als gelezen markeren.

Lees verder na de advertentie.

De Gmail update is niet enorm groot, maar brengt hiermee wel twee features naar de app die door velen gewaardeerd en waarschijnlijk ook veel gebruikt gaan worden. Ook lijkt de nieuwe app sneller te werken.

Eerder bracht Google een grote update van Gmail uit die een nieuwe vorm inbox bracht. Zo wordt de inbox voortaan ingedeeld in onder andere primair, sociaal, promoties en updates, waarbij Google een onderscheid maakt in de e-mails die je ontvangt. Dit zou de organisatie van je Gmail-inbox ten goede moeten komen. Meer over die update lees je over in nieuwe Gmail voor Android uitgebracht.

Lees ook 5 tips en alles wat je moet weten over de Gmail Android-app!

Download: Gmail voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu