Download: Gmail update brengt ondersteuning zip-bestanden en automatisch antwoord

Gmail updateDe nieuwe Gmail update laat gebruikers zip-bestanden downloaden en uitpakken en een automatisch antwoord instellen. Laatstgenoemde functie is handig voor vakantiegangers, waarbij alle opties van automatisch antwoorden binnen de app beschikbaar zijn. Google heeft de veranderingen op zijn blog gemeld.

Hoewel de Gmail update gefaseerd wordt uitgerold en nog niet voor iedereen beschikbaar is, hebben wij het apk-bestand dat je nu al kunt downloaden en installeren.

Gmail update: wat nog meer?

Naast zip-bestanden worden onder andere ook tar-, gzip- en bzip2-bestanden ondersteund. Daarnaast wordt het mogelijk e-mails via Google Cloudprinter direct te printen. De laatste grote verandering is dat gebruikers voortaan elk bestandstype als bijlage aan een e-mail kunnen toevoegen.

Daarnaast maakt Google bekend dat de nieuwe Gmail-versie ook voor Android-toestellen met minder krachtige hardware is geoptimaliseerd. Daarmee maakt de Gmail update onderdeel uit van Project Svelte, het project van de internetgigant dat Android sneller en stabieler laat draaien op low-end toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Gmail update

Het apk-bestand van de Gmail-update is hier te downloaden. Hoe je apk-bestanden installeert, lees je in onze handleiding Android APK-bestanden installeren. Het is ook mogelijk om op de officiële update te wachten. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk de komende dagen naar iedereen uitgerold.

Lees ook 5 tips en alles wat je moet weten over de Gmail Android-app!

Download: Gmail (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.