GO: geinige Android-app om klusjes te verdelen

Wouter Nijsen
24 januari 2016, 11:15
1 min leestijd
GO: geinige Android-app om klusjes te verdelen

GO is een nieuwe  app waarmee je kunt bepalen wie een klusje moet doen. Door een simpel spelletje te spelen, voorkom je discussies met je vrienden, familie of collega’s.

Lees verder na de advertentie.

Klusjes verdelen met GO

GO maakt het verdelen van klusjes leuk door er een spel van te maken. Wanneer je de app opent, kun je met de gele knop een nieuw spel starten, al moet je eerst wel je vrienden, familie of collega`s uitnodigen. Zodra zij de app hebben geïnstalleerd, is het zaak om een klusje in te voeren. Denk aan het halen van koffie voor je collega`s, het uitlaten van de hond of wie thuis de afwas moet doen.

Op het scherm van je Android zie je een rode knop die na een tijdje groen wordt. Wanneer de knop van kleur verandert, moet je zo snel mogelijk op het scherm tikken, waarbij je goed moet opletten dat je dit niet te vroeg of laat doet. Wie de beste reactietijd heeft wint en de verliezer moet het klusje uitvoeren.

Het is handig om eerst te oefenen voordat je het spel start. Hoewel GO in principe gratis is, dien je wel geld neer te leggen voor oefenrondes. Voor tien oefenpotjes betaal je 1,20 euro, al kun je er ook vijf verdienen door naar een video te kijken. De in-app aankoop is niet duur, maar we hadden  liever  gezien dat de oefenrondes gratis beschikbaar waren.

GO voor Android downloaden

Wil je GO eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden. GO weegt 16MB en werkt op alle apparaten met Android 2.3.3 of hoger.

Download GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu