Go Launcher: eenvoudige homescreen-vervanger voor Android

Redactie
6 december 2010, 11:17
1 min leestijd
Go Launcher: eenvoudige homescreen-vervanger voor Android
go-launcher
go-launcher-2

Go Launcher, een nieuwe homescreen-vervanger, is gearriveerd in de Android Market. Deze applicatie lijkt in eerste instantie op andere homescreen-vervangers, zoals Launcherpro en ADW.Launcher, maar toch zijn er een aantal verschillen. Zo kun je applicaties vanaf je homescreen deïnstalleren. Daarnaast biedt Go Launcher ondersteuning voor zogenaamde ‘gestures’ (vingercommando’s) en is de homescreen-vervanger ook nog eens supersnel.

Go Launcher komt met een aantal verschillende instellingen, waardoor je jouw telefoon kunt aanpassen op het persoonlijke gebruik. Zo kun je kiezen hoeveel homescreens je wilt hebben, hoeveel iconen er op een homescreen passen (4×4 of 5×5) en hoe of de namen van de applicaties getoond moeten worden of niet. Wie wel eens Launcherpro heeft gebruikt herkent veel instellingen van de andere homescreen-vervanger.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe homescreen-vervanger is gratis, eenvoudig en combineert de beste ideeën van TouchWizz en MIUI. Erg origineel ziet Go Launcher er niet uit – wij kijken toch meer uit naar Slick UI en Kite UI – maar er zijn genoeg Android-gebruikers die van deze stijl houden.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu