De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gratis Eredivisiegoals op je Android-toestel bekijken met Goal Alert

Gijs Ettes
30 oktober 2014, 12:30
1 min leestijd
Gratis Eredivisiegoals op je Android-toestel bekijken met Goal Alert
KPN Goal Alert

KPN heeft vandaag Goal Alert beschikbaar gemaakt in Google Play en de App Store. Met de app kun je als KPN-klant gratis de doelpunten van je favoriete Eredivisieteams bekijken. Voorwaarde is dus wel dat je beschikt over een KPN Mobiel-abonnement; is dat niet het geval, dan kun je geen goals zien. Ook kun je slechts twee teams selecteren en maximaal ééntje van de traditionele top 3 (Ajax, PSV en Feyenoord). Helaas is  mooie doelpunten delen via social media er niet bij.

Goal Alert laat je elk Eredivisieweekend middels een pushbericht weten wanneer de door jou geselecteerde teams hebben gescoord. Vervolgens kun je de app openen om het doelpunt te bekijken. Je moet er wel snel bij zijn, want na zondagavond 23.59 uur zijn de goals van het desbetreffende weekend niet meer beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Goal Alert voor Android downloaden

Ben je niet tevreden met de keuze van je team, dan kun je elke week één keer wisselen. Het is niet mogelijk om in een speelronde vaker te wisselen om de doelpunten van alle teams in de Eredivisie te checken.

https://www.youtube.com/watch?v=COIKXpATp38

Via de link hieronder kun je KPN Goal Alert downloaden voor Android. De app vereist Android 4.0 of hoger en tenminste 5,5MB aan vrije opslagruimte.

Download KPN Goal Alert in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu