De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Makers Goat Simulator komen met zombiegame voor Android

Gijs Ettes
7 mei 2015, 11:04
1 min leestijd
Makers Goat Simulator komen met zombiegame voor Android

De makers van Goat Simulator, de hilarische game waarin elke bug een feature is, hebben GoatZ voor Android uitgebracht. Daarin is het niet meer alleen de bedoeling om de omgeving te slopen, maar ook de zombiehordes die je tegenkomt.

Lees verder na de advertentie.

GoatZ: geiten, zombies en heel veel bugs

Zoals de naam al doet vermoeden, is GoatZ een parodie op de vele zombiegames die de afgelopen jaren zijn verschenen, waaronder als DayZ. Het spel belooft een matig script, net zoveel bugs als andere survival- en zombiegames en een groot aantal wapens en bizarre objecten om de zombie-apocalyps te lijf te gaan. Daarnaast biedt de game je de mogelijkheid om zelf wapens, items en mode-accessoires (?) samen te stellen met spullen die je in de spelwereld aantreft.

Zoals je in de trailer hierboven ziet, is GoatZ net als Goat Simulator weer voorzien van de nodige eigenaardigheden en bugs. Die moet je volgens de makers vooral zien als features; alleen de fouten in de game die voor vastlopers zorgen, worden opgelost. De game heeft een survival mode waarin je elke vijf minuten je geit moet ‘voeren’ om te overleven en een casual mode voor als je wat rustiger aan wilt doet.

GoatZ downloaden

GoatZ is vanaf vandaag te downloaden in Google Play en kost 4,99 euro. Het spel vereist Android 4.0.3 en tenminste 304MB aan vrije opslagruimte. De originele Goat Simulator is overigens met 60 procent in prijs gedaald en kost nu nog 1,99 euro.

Download GoatZ in Google Play (4,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu