De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Leuk voor de zomer: Goedkope games in de Humble-roguelikesbundel

Erwin Vogelaar
20 juni 2017, 20:32
2 min leestijd
Leuk voor de zomer: Goedkope games in de Humble-roguelikesbundel

De nieuwste Humble Mobile Bundle legt de focus op Android roguelikes. Met dit genre speel je door tot je een ons weegt, dus je krijgt een hoop waar voor je geld.

Lees verder na de advertentie.

Goedkope Android roguelikes in Humble Bundle

Met de zomervakantie voor de deur heb je wat te spelen nodig. Geen genre geeft je meer speeltijd voor je geld dan de roguelike. Ben je niet bekend met dit genre? Je hebt waarschijnlijk wel eens een roguelike gespeeld, zonder dat je er erg in had. Zo’n game waarin je dood direct het einde betekent en waar verschillende upgrades voor een hele andere speelervaring zorgen. Omdat je steeds beter wordt, kom je ook steeds verder. Enkele van de beste roguelikes voor Android zijn nu goedkoop verkrijgbaar in de nieuwste Humble Mobile Bundle.

android roguelikes

Er zitten maar liefst negen roguelikes in deze bundel. Hiervan krijg je er drie als je minimaal 1 dollar betaalt. Namelijk Desktop Dungeons en het eerste en tweede deel van het fantastische bit Dungeon. Voor 4,46 euro krijg je er nog drie games bij. Hier zit Road Not Taken tussen. Dit prachtige spel is meer een puzzelgame, wat laat zien hoe veelzijdig roguelikes eigenlijk zijn. Ook krijg je voor deze prijs Pixel Heroes: Byte & Magic en Dungelot: Shattered Lands.

Betaal je meer dan het gemiddelde, op het moment van schrijven 4,71 euro, dan mag je nog drie andere games downloaden. Hier zit Sproggiwood tussen, dat plaatsvindt in een wereld gebaseerd op Finse mythologie. Ook krijg je voor deze prijs Heroes of Loot 2 en Star Chindy: SciFi Roguelike.

Bij elkaar kosten de games in de Play Store bijna 45 euro. Tof aan Humble Bundle, is dat een deel van opbrengst naar goede doelen gaat. Je kunt ook de makers van de games of Humble zelf een bijdrage geven. Als je de bundle koopt krijg je ook de gamesoundtracks.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu