De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Goedkope vluchten zoeken met Skyscanner

Redactie
13 november 2011, 17:30
1 min leestijd
Goedkope vluchten zoeken met Skyscanner
Goedkope vluchten zoeken met Skyscanner

Met Skyscanner kan je snel een goedkope vlucht zoeken. De app biedt de vluchen aan van meer dan 600 low budget luchtvaartmaatschappijen met in totaal zo’n 700.000 routes. Heb je een vlucht gevonden die je aanstaat dan kun je deze boeken bij de desbetreffende maatschappij. De app is vooral handig als je veel reist omdat je dan snel mobiel met een paar handelingen veel vluchten kunt vergelijken.

Om de app te gebruiken geeft je in waar je naar toe wilt en waarvandaan je wilt vertrekken met de desbetreffende tijden. Skyscanner zoekt hierbij dat de best passende vluchten. Je kunt ook aangeven of je rechtstreeks wilt vliegen of bereid bent om over te stappen indien noodzakelijk. Ook kan je specificeren naar welk vliegveld je wilt vliegen.

Lees verder na de advertentie.

Als je een vlucht hebt geboekt kan je de desbetreffende gegevens naar jezelf mailen of naar anderen. Handig als je een groepsreis moet plannen en voor je eigen administratie. Skyscanner is gratis te downloaden in de Android Market en heeft minimaal Android 2.1 nodig om te kunnen draaien.

Downloaden via Android Market: Skyscanner alle vluchten (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu