Golfspel Super Stickman Golf nu ook voor Android beschikbaar

Redactie
23 september 2011, 13:30
2 min leestijd
Golfspel Super Stickman Golf nu ook voor Android beschikbaar
Golfspel Super Stickman Golf nu ook voor Android beschikbaar

Super Stickman Golf is een golfspel dat al geruime tijd voor de iPhone beschibaar is, en waar de game al meer dan een miljard golfslagen heeft verwerkt. Nu is de Super Stickman Gold dan eindelijk uitgebracht voor Android. Je golft met een klein mannetje dat gemaakt lijkt van sticks en de bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen de golfbaan af te lopen. De eenvoudige gameplay, HD graphics en de te verdienen power-ups maken het golfspel een welkome aanwinst voor het Android-platform.

De bediening is eenvoudig. Met twee pijltjestoetsen bepaal je welke richting je opslaat en met de knop Go heeft je aan hoe hard je slag moet worden uitgevoerd. Het golfspel heeft ook OpenFeint-integratie. Zo kun je per golfbaan je score vergelijken met andere spelers en speciale achievements verdienen. Super Stickman Golf blinkt vooral uit door de goede graphics en de aanstekelijke 8-bit soundtrack. Deze laatste stopt natuurlijk als je aan het golfen bent, want net als in het echt heb je je opperste concentratie nodig om die hole-in-one te realiseren.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn meer dan 280 unieke holes in het spel, dus je bent wel even bezig om deze zo uit te spelen. Tijdens het spel kun je ook diverse power-ups verdienen. In het spel speel je ‘golfbucks’ vrij waar je deze upgrades kunt betalen. Als dit te lang duurt kun je zo ook aanschaffen met echt geld. Ook kun je zogenaamde super clubs verdienen. Hiermee kun je een bal midden in de lucht laten stoppen of aan muren en heuvels laten plakken.

Om Super Stickman Golf te downloaden heb je minimaal Android 2.1 nodig. De game van ontwikkelaar Noodlecake Studios is ook te spelen op Android-tablets. Helaas ontbreekt het nog aan een multiplayer-modus, deze is wel beschikbaar in de versie voor de iPhone. Voorlopig is te het spel nog gratis te vinden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: Super Stickman Golf (gratis)

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's