Google Agenda werkt nu samen met Google Fit

Erwin Vogelaar
5 januari 2017, 19:02
2 min leestijd
Google Agenda werkt nu samen met Google Fit

Het is tijd om werk te maken van je goede voornemens. Je Google Agenda doelen kun je nu makkelijk verbinden met Google Fit, zodat je al je voortgang nog beter in de gaten kunt houden.

Lees verder na de advertentie.

Google Agenda doelen

Hoe gaat het met je goede voornemens dit jaar? Ben je goed op weg met de extra beweging, of begin je het al weer uit en misschien zelfs af te stellen? Google komt nu een handje helpen om je sportsessies beter in te plannen in je agenda. Zo heb je geen excuus meer om niet te bewegen. Het gaat in dit geval om een update van de doelen die je in de agenda kunt stellen.

Google Agenda doelen

In de Google Agenda-app kun je sinds vorig jaar een doel maken, bijvoorbeeld om elke week een bepaald aantal uren te rennen. Google Agenda zorgt er dan voor dat dit doel altijd in je agenda blijft staan en opschuift als er andere afspraken voor in de plaats komen. Met de nieuwste update van de app kun je Google Fit aan deze doelen verbinden. Behaal je vervolgens jouw fitnessdoel, dan zal die in de agenda direct als compleet gemarkeerd worden. Je kunt tevens binnen Google Agenda zien hoe ver je al bent met je fitnessdoelen.

Google denkt bij het behalen van deze doelen goed met je mee. Naast het opnieuw plannen als er wat anders dringends voor in de plaats komt, kijkt Google ook naar je gedrag. Als je bijvoorbeeld een dagelijkse rensessie om 5 uur hebt gepland, maar je begint consequent pas om 7 uur, dan zal Google Agenda die rensessies op 7 uur gaan plannen.

Google Agenda downloaden

De nieuwste versie van Google Agenda kun je uiteraard gratis downloaden in de Play Store. Dit doe je door op onderstaande link te klikken.

Download Google Agenda in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu