De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update voor Google Agenda: fijne weekweergave en meer

Wouter Nijsen
25 februari 2015, 20:21
1 min leestijd
Update voor Google Agenda: fijne weekweergave en meer

Google Agenda is vandaag van een flinke update voorzien. De populaire agenda-app toont nu weeknummers en heeft eindelijk een volledige weekweergave gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe weekweergave in Google Agenda

Google Agenda is toe aan versie 5.1 en dat betekent dat de app van nieuwe features is voorzien. De voornaamste  is de  weekweergave, die Google Agenda nog  vollediger maakt. Voorheen werden er slechts vijf dagen getoond, maar dat is nu verleden tijd. Door op het scherm twee  vingers naar elkaar toe te bewegen, krijg je alle afspraken van de hele  week te zien. Ook worden er voortaan  weeknummers in Google Agenda weergegeven.

Door de Google Agenda update zijn  nu ook Google Drive-bestanden toe  te voegen  aan bepaalde afspraken of evenementen. Daarnaast worden verjaardagen vanuit Google Drive niet meer standaard in de agenda-app getoond. Waar je voorheen niet kon bepalen welke je te zien kreeg, heb je dit nu wél zelf in de hand. Tot slot zijn .ics-bestanden  (kleine agenda-bestanden) vanuit bijvoorbeeld Gmail in de nieuwste versie van Google Agenda te importeren.

Google Agenda update downloaden

Google Agenda kreeg enkele maanden geleden ook al een flinke update. Die  gaf de app het mooie Material Design met vloeiende animaties en bewegingen.

De nieuwe update wordt zoals gebruikelijk stapsgewijs uitgerold. Het kan daarom voorkomen dat Google Agenda  pas later op jouw toestel  wordt bijgewerkt. Wil  je  niet wachten, dan is  via deze link het apk-bestand te downloaden. Lees ook hoe je APK-bestanden installeert op je Android-toestel.

Download Google Agenda in Google Play (gratis)

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu