De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google+ Android-app krijgt verbeterde beheeropties

Redactie
15 juli 2011, 12:36
1 min leestijd
Google+ Android-app krijgt verbeterde beheeropties

Google heeft een update van de Google+ Android-app uitgebracht. Versie 1.0.2 brengt enkele interfacewijzigingen met zich mee en nieuwe beheeropties. Zo is het nu ook mogelijk om complete Circles in een Huddle te plaatsen en kun je beter beheren welke Cirles zichtbaar moeten zijn in je persoonlijke stream. Ook kun je nu een foto instellen als wallpaper.

Huddle-gebruikers kunnen nu permissies instellen wie ze allemaal kunnen uitnodigingen voor een nieuwe Huddle. Er kan gekozen worden of iedereen, je Circles of je Extended Circles een Huddle met je kunnen starten. Daarnaast kunnen Huddle-uitnodigen nu ook worden afgewezen. Ook complete Circles kunnen nu in één keer aan een Huddle worden toegevoegd. Een Huddle is een soort van groepschat in Google+.

Lees verder na de advertentie.

Naast de gebruikelijke snelheidsverbeteringen en bugfixes lost de update ook de problemen op die gebruikers van het Swype-toetsenbord hadden met de app. Daarnaast kun je ook je eigen foto nu instellen als wallpaper. Je persoonlijke stream kan nu ook nu streams van individuele Circles laten zien.

Uit de laatste cijfers van Google+ blijkt dat de dienst snel groeit. Na ruim twee weken heeft de dienst meer dan tien miljoen gebruikers. Dit komt nog niet in de buurt van de 750 miljoen gebruikers van Facebook, maar hierbij dient wel te worden opgemerkt dat Google+ nog niet officieel van start is gegaan. Waarschijnlijk presenteert Google haar sociale netwerkdienst later dit jaar aan het grote publiek.

Diegene die de Android-app van Google+ nog niet hebben kunnen deze gratis downloaden in Android Market. Wel is minimaal Android 2.1 of hoger vereist.

Downloaden via Android Market: Google+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu