Google+ Android-app stukje stabieler met nieuwe update

Redactie
12 oktober 2011, 12:44
1 min leestijd
Google+ Android-app stukje stabieler met nieuwe update

De laatste tijd lijkt de Google+ Android-app wat meer last te hebben van kleine probleempjes dan voorheen, maar de nieuwste update zorgt ervoor dat het geheel weer wat stabieler draait. Ook zijn er de notificaties van Messenger verbeterd en wordt in Hangouts de speaker uitgezet als een headset wordt ingeplugd. Hiernaast worden nu ook meer talen ondersteund. Wellicht dat de update ervoor zorgt dat het sociale netwerk meer gebruikt gaat worden.

Google+ lijkt niet meer zo populair te zijn als in de begindagen van het sociale netwerk. Het aantal gebruikers schijnt nu rond de 43 miljoen te liggen volgens onofficiële cijfers. Toen Google+ eind september voor iedereen werd opengesteld steeg het aantal gebruikers met maar liefst 1.200 procent. Nu blijkt dat het aantal actieve gebruikers van Google+ met maar liefst zestig procent is gedaald.

Lees verder na de advertentie.

Zelf doet Google er alles aan om haar sociale netwerkdienst te promoten. Zo wordt op Google zelf reclame gemaakt voor de sociale dienst en worden beroemdheden zoals de Dalai Lama en zanger Will.i.am ingezet om het gebruik van Google+ te bevorderen. Vooralsnog lijkt dit nog niet erg aan te slaan. Typerend is ook dat de top van Google zelf nagenoeg geen gebruik gemaakt van Google+. De meeste managers posten geen berichten en zo heeft Eric Schmidt zelfs niet eens een account. CEO Larry Page plaatste slechts zeven berichten in drie maanden tijd.

Downloaden via Android Market: Google+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu