Google Body is nu beschikbaar op Honeycomb-tablets

Redactie
3 maart 2011, 15:14
1 min leestijd

Android-gebruikers met een Honeycomb-tablet kunnen vanaf vandaag Google Body downloaden. Met deze nieuwe applicatie verken je het menselijk lichaam. Google Body maakt namelijk optimaal gebruik van het grote beeldscherm van Android 3.0, waardoor gebruikers botten, huid en ledematen kunnen verwijderen. De applicatie verscheen gisteren al heel even in de Android Market, maar werd kort daarna door Google zelf verwijderd. Nu is de applicatie opnieuw te downloaden.

Helemaal nieuw is Google Body overigens niet, want Google lanceerde in december Google Body Browser. Gebruikers kunnen de webapplicatie bezoeken en vervolgens alle spieren, organen en zenuwen van het lichaam bekijken. Daarnaast is het mogelijk om spieren, botten en organen op te zoeken. Typ de Engelse naam in – bijvoorbeeld `heart` – en de applicatie zoomt automatisch in op het menselijke hart.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment kunnen Android-gebruikers alleen met een vrouwelijk proefpersoon spelen. Google meldt dat er binnenkort een man toegevoegd zal worden aan Google Body.

Google Body is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-toestel? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Bron: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu