Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google brengt gratis Quickoffice voor Android uit

Redactie
2 april 2013, 23:11
1 min leestijd
Google brengt gratis Quickoffice voor Android uit
quickoffice android

Google heeft vanavond een gratis Quickoffice-app voor Android uitgebracht. Hiermee kun je onderweg Microsoft Office-documenten bewerken en opslaan naar Google Drive. Maar let op, want de gratis app is alleen te gebruiken door mensen met een zakelijk Google Apps for Business-abonnement. Gebruik je dat niet, dan kun je voor €13,46 de gewone Android-versie of voor €17,95 de tablet-versie installeren.

Eerder bracht Google al een soortgelijke Quickoffice voor iPad uit. Nu is Android aan de beurt. De app heeft nauwe integratie met Google Drive. Je kunt door de Google Drive-app bladeren, filteren op documenten met sterretje, recente documenten en documenten die met jou zijn gedeeld.

Vervolgens bewerk je het document, waarbij het een Word-, Excel- of PowerPoint-document mag zijn. Ben je klaar, dan sla je het document weer op naar Google Drive of stuur je het door naar een collega. De app kan bovendien goed omgaan met ZIP-folders met meerdere bestanden en ondersteunt meerdere Google Drive-accounts.

Lees verder na de advertentie.

Google is sinds juni 2012 eigenaar van Quickoffice, een mobiele app om Office-documenten te bekijken en te bewerken.

Downloaden: Quickoffice voor Google Apps for Business (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu