De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Camera laat je nu foto’s maken terwijl je video’s schiet

Wouter Nijsen
19 april 2016, 14:13
1 min leestijd
Google Camera laat je nu foto’s maken terwijl je video’s schiet

Google heeft een update voor zijn officiële Camera-app uitgebracht, waarmee het voortaan mogelijk is om foto`s te maken terwijl je een filmpje schiet.

Lees verder na de advertentie.

Update voor Google Camera

Google Camera 3.2

Google Camera is de camera-app die standaard op alle Nexus-toestellen is geïnstalleerd, maar ook voor andere smartphones beschikbaar is. Toen de tweede Developer Preview van Android N beschikbaar werd, kreeg ook de Camera-app een update. Nu heeft Google de update voor iedereen met een Nexus beschikbaar gemaakt.

De belangrijkste nieuwe functie is dat je nu foto`s kunt maken terwijl je een filmpje schiet. Wanneer je op de rode opnameknop drukt, verschijnt een grijze button waarmee je kiekjes kunt maken. Bij het maken van een foto zie je een korte animatie, waarbij het scherm eventjes zwart wordt. De functie verdween plotseling met een eerdere update, maar keert nu terug.

Daarnaast zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd en is de interface iets aangepast. Zo zijn de knoppen voor het maken van slowmotion-video`s nu te vinden in een apart paneel en verandert de vorm van andere knopjes. Daarnaast lijkt de app op de Nexus 5X iets sneller te werken.

Google Camera 3.2 downloaden

De update voor Google Camera is nu beschikbaar voor Nexus-toestellen via Google Play. Heb je een andere Android-smartphone, dan kun je via deze link het apk-bestand van de app downloaden. Die vervangt dan je huidige versie van Google Camera. Lees ook onze tip hoe je apk-bestanden op je Android installeert.

Download Google Camera in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu