Google Car Home: gebruik Android in de auto

Redactie
1 oktober 2010, 19:55
1 min leestijd
Google Car Home: gebruik Android in de auto
car-home
car-home-2

Google bracht vanmiddag Car Home uit voor Android. Deze applicatie transformeert jouw Android-telefoon in het ideale maatje voor in de auto. Zes grote menuknoppen zorgen ervoor dat je veilig een liedje selecteert, naar je eindbestemming navigeert of het thuisfront belt. Je bepaalt zelf welke zes shortcuts je op het homescreen van Car Home plaatst. Iedere gebruiker heeft namelijk andere voorkeuren.

Wanneer jij je Android-telefoon in een dock plaatst, dan start Car Home automatisch op. Deze optie kun je overigens ook uitzetten. Car Home zoekt automatisch contact met Bluetooth-apparaten, zoals een headset. Handig als je tijdens het rijden gebeld wordt.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast is het mogelijk om de achtergrondafbeelding te wijzigen. Klik op ‘Instellingen’ en kies een foto die jij tijdens het rijden graag ziet. Wist je trouwens dat je zelf de kleuren van de icoontjes mag kiezen? Zo kun je Car Home volledig personaliseren.

Car Home ziet er erg overzichtelijk uit en werkt prima in de auto. Downloaden? Scan de QR-code hieronder. De applicatie werkt voorlopig alleen op de Google Nexus One.

Bron: Google Mobile Blog

Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's