De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Bewerken in Google Docs kan vanaf nu in 45 talen

Redactie
6 maart 2011, 12:01
1 min leestijd

Sinds november 2010 is het mogelijk om mobiele documenten in Google Docs aan te passen. Helaas ondersteunde Google alleen de Engelse taal. Sinds deze week is daar verandering in gekomen. Google Docs ondersteunt vanaf nu 45 talen, waaronder Nederlands, Duits en Frans. Ga naar docs.google.com in je mobiele browser om te profiteren van de mogelijkheden van Google Docs. Kies een document en begin met het bewerken van de tekst. Door op ‘bewerken’ te klikken, kunnen gebruikers een tekst flink onder handen nemen. Het bewerken van documenten is alleen beschikbaar op Android-toestellen met versie 2.2 of hoger, of op iOS-apparaten met versie 3.0 of hoger.

Vreemd genoeg kreeg ik in eerste instantie nog de Engelse versie van Google Docs te zien op mijn mobiele telefoon. Wellicht dat andere Android-gebruikers daar ook last van hebben. Dit is makkelijk op te lossen: ga naar de desktopversie van Google Docs, klik rechtsbovenaan op ‘Settings’ en wijzig de taal in Nederlands. Vervolgens is de mobiele versie van Google Docs ook in het Nederlands te bezoeken.

Lees verder na de advertentie.

Is je moedertaal niet Nederlands, maar Russisch, Tsjechisch of Bulgaars? Hier vind je een overzicht van alle ondersteunde talen!

Bron: Google Mobile Blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu