De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Drive laat je meerdere bestanden downloaden, maakt delen makkelijker

Wouter Nijsen
26 juni 2015, 8:44
1 min leestijd
Google Drive laat je meerdere bestanden downloaden, maakt delen makkelijker

De Google Drive-app voor Android is van een update voorzien. De applicatie laat je nu meerdere bestanden in één keer downloaden en verzenden. Ook is het delen nu een stuk makkelijker.

Lees verder na de advertentie.

Dit is er nieuw in Google Drive 2.2.233

Google Drive werd de afgelopen maanden al  van diverse grote updates voorzien en is ook nu weer bijgewerkt. De nieuwe functies worden toegevoegd in versie 2.2.233 van de Android-app. Een handige nieuwe feature is de mogelijkheid om meerdere bestanden gelijktijdig op de achtergrond te downloaden. Als gebruiker kun je nu meerdere bestanden selecteren en ze met één druk op de knop downloaden of naar een andere app sturen. Om dat te doen zijn er nieuwe knoppen in Google Drive aanwezig.

De andere vernieuwing is te vinden wanneer je bestanden met anderen  deelt, en dan met name in de interface. Waar voorheen een groot pop-up menu verscheen wanneer je een bestand met een persoon wou delen, worden ze nu onder elkaar weergegeven. Daarnaast zie je bij het kiezen van personen hun e-mailadres. Dit alles maakt Google Drive gemakkelijker in gebruik en een stuk overzichtelijker.

Download de update voor Google Drive

Google Drive 2.2.233 wordt de komende week geleidelijk uitgerold naar alle gebruikers. Het kan dus nog even duren voordat je de nieuwe versie kunt binnenhalen. Wil je nu al aan de slag met de nieuwe functies, dan is via deze link het apk-bestand te downloaden. Die vervangt dan je huidige versie van Google Drive. Lees ook hoe je apk-bestanden installeert op je Android.

Laatste nieuws over Google Drive

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu