Google verbetert videokwaliteit Duo, verhelpt bugs

Rick van der Veer
7 december 2016, 13:37
1 min leestijd
Google verbetert videokwaliteit Duo, verhelpt bugs

Google heeft videochat-app Duo bijgewerkt naar versie 5. Met de Google Duo update wordt onder meer de beeldkwaliteit fors verbeterd en een reeks aan bugs verholpen.

Lees verder na de advertentie.

Google Duo update

Google Duo heeft een grote update gekregen waarmee de app op versie 5 aangekomen is. De update voegt geen grote nieuwe functies toe, maar verbetert de videokwaliteit aanzienlijk. Volgens Google zouden alle Duo-gebruikers met de nieuwe versie flinke verbeteringen moeten zien tijdens het beeldbellen.

Ook voor nieuwe gebruikers is de app verbeterd. Het aanmeldproces voor Duo zou versimpeld zijn, waarbij het makkelijker wordt je aan te melden voor de app. Daarnaast draait de camera nu soepeler mee tijdens het bellen terwijl er een nare bug verholpen is waarbij er geen geluid uit de app komt.

duo

Duo is een simpele videochat-app van Google die geen overbodige functies bevat. Je meldt je aan met je telefoonnummer, waarna je meteen andere gebruikers kunt bellen. Je hebt voor de app geen Google-account nodig: een telefoonnummer volstaat. Met Duo hoopt Google de concurrentie aan te gaan met andere videochat-apps zoals Skype. In onze Google Duo review werden we positief verrast door hoe gebruiksvriendelijk en strak de app werkte.

Google Duo downloaden

Google Duo staat op een aantal nieuwe Android-smartphones vooraf geïnstalleerd. Deze gebruikers zullen de update dus vanzelf binnenkrijgen. Als je Duo nog niet hebt kun je de app gratis downloaden via onderstaande link. Je hebt voor Google Duo minimaal Android 4.1 nodig, wat betekent dat bijna iedereen de app kan gebruiken.

Download Duo in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu