De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo zie je in Google Inbox in één opslag de e-mails van al je accounts

Erwin Vogelaar
20 augustus 2017, 13:13
2 min leestijd
Zo zie je in Google Inbox in één opslag de e-mails van al je accounts

Je kunt nu alle e-mails van je verschillende inboxen in één scherm bekijken. Je hoeft dus niet langer van account te wisselen bij Inbox by Gmail.

Lees verder na de advertentie.

Alle Google Inbox inboxen bekijken

Google Inbox is één van onze favoriete e-mail-apps in de Play Store. De app heeft nu een handige nieuwe functie gekregen, waardoor je in één opslag de e-mails uit alle inboxen van je verschillende accounts ziet. Hierdoor hoef je niet meer tussen je verschillende accounts te wisselen.

De eerste stap om deze functie te gebruiken is om meerdere accounts toe te voegen aan Google Inbox. Dit doe je door op het menu te tikken en naast je naam en e-mail-adres bovenin het scherm op het pijltje te tikken. Vervolgens kies je voor ‘Account toevoegen’ en doorloop je de stappen om een ander e-mailadres aan Google Inbox te koppelen.

google inbox inboxen

Voorheen moest je tussen inboxen wisselen door op de hoofdjes in dit menu te tikken. Dat is nog steeds mogelijk, maar makkelijker is om de inboxen van je verschillende accounts in één lijst te zetten. Hiervoor tik je op het menu en kies je voor ‘alle inboxen’. Vreemd genoeg zien wij deze optie op dit moment bij het ene account wel en het andere account niet. Het is dus goed mogelijk dat Google de functie dus nog aan het uitrollen is.

Het is wel jammer dat deze samenvoeging van al je inboxen bestaat uit enkel een chronologische lijst. De slimme manier van e-mails categoriseren, waar Google Inbox onder andere bekend om staat, geldt dus niet voor deze samenvoeging. Wil je meer orde, dan moet je toch van account wisselen.

Om gebruik te maken van de nieuwe functie in Google Inbox moet je de nieuwste versie van de app geïnstalleerd hebben. Deze download je in de Play Store via onderstaande link.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu