Google Keep laat gebruikers samen aan lijstjes werken

Redactie
18 november 2014, 16:22
1 min leestijd
Google Keep laat gebruikers samen aan lijstjes werken

Google Keep laat gebruikers voortaan lijstjes delen om samen aan notities te werken.

Lees verder na de advertentie.

Door de update wordt Google Keep een belangrijke concurrent voor verschillende andere todo-apps, zoals Wunderlist, dat juist bekend staat om het delen van lijstjes. De Google Keep lijstjes worden daarmee een stuk functioneler om te gebruiken, omdat je samen aan lijstjes kunt werken. Handig voor als je op vakantie gaat of om samen de boodschappen te regelen.

Google Keep lijstjes delen

googlekeeplijstjes

Google Keep lijstjes kun je delen door naar een lijstje te gaan en op de deelknop te drukken. Vervolgens kun je de lijstjes met andere Google-gebruikers delen, die het lijstje in hun Google Keep krijgen te zien. Bij lijstjes worden kleine ronde avatars van contactpersonen getoond waarmee het lijstje is gedeeld. Zo weet je precies wie toegang heeft tot een lijstje.

Google Keep is populair door zijn eenvoud, waarbij Google zich richt op het maken van notities en lijstjes en het opslaan van audiobestanden en foto’s. Ook kun je content in Google Keep verschillende kleuren geven en op basis van kleuren notities en dergelijken sorteren.

Download

Om Google Keep lijstjes te delen, moet de app via de Google-servers worden geüpdatet. Dit gaat dus niet via Google Play, maar geheel op de achtergrond. Volgens Google komt de functie vandaag voor iedereen beschikbaar.

Download Google Keep in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu