Google Keep, Play Films en Play Kiosk geüpdatet (download ze hier)

Redactie
3 april 2014, 7:50
2 min leestijd
Google Keep, Play Films en Play Kiosk geüpdatet (download ze hier)
google keep

Google Keep, Play Films en Play Kiosk zijn allemaal door Google van een update voorzien. Google Keep ontvangt de grootste update: de app heeft voortaan een knalgele actiebalk die de app net even wat meer kleur geeft. Verder brengt de app-update enkele Kitkat-functies, zoals de notificatiebalk die dezelfde kleur aanneemt als de gekozen kleur van de Google Keep-notitie. Een fijn detail. Hiermee voelt Google Keep nog meer in lijn met Android 4.4 KitKat.

Lees verder na de advertentie.

Google Keep update

De nieuwe app-versie van Googles notitie-app kan voortaan ook door afbeeldingen binnen de notities zoeken, kopieën van notities maken en tussen Google-accounts wisselen. Ook zijn er voortaan lijst-instellingen beschikbaar en worden verwijderde notities nog wat langer in de prullenbak opgeslagen.

Door het design oogt Google Keep net wat frisser en volwassener. Een zeer welkome update die je nu al kunt installeren via het apk-bestand (zie onder).

Play Films en Play Kiosk

Ook Play Films en Play Kiosk zijn van een update voorzien. Play Films krijgt een nieuw hamburger-menu, verwerkt zoekopdrachten beter en laat je door over het scherm te swipen terug en vooruit spoelen. Erg handig.

Play Kiosk combineert voortaan Mijn Nieuws en Mijn Tijdschriften, voegt een nieuwe Lees Nu-sectie toe waarover je kunt swipen en die vanzelf verdwijnt en de balk verander van kleur bij verschillende nieuwscategorieën.

Download

De drie apps zijn te downloaden in Google Play. De updates worden echter wel gefaseerd uitgerold, waardoor het mogelijk is dat jij nog niet de laatste versie kunt downloaden. Het apk-bestand van Google Keep is hier te downloaden, het apk-bestand van Play Films hier en het bestand van Play Kiosk hier.

Hoe je apk-bestanden installeert, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Download: Google Keep (gratis)

Download: Play Films (gratis)

Download: Play Kiosk (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu