De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Keep update brengt nieuwe interface en handige herinneringen

Redactie
22 augustus 2013, 7:58
1 min leestijd
Google Keep update brengt nieuwe interface en handige herinneringen
Google Keep update

De Google Keep update brengt een nieuwe interface met handige menubalk en herinneringen op basis van locatie of tijd naar de officiële notitie-app van Google. De update, die op het Google Drive-blog is aangekondigd, meldt dat de update meer functionaliteit aan de app moet toevoegen.

Daar begint de menubalk mee, die voortaan vanaf de linkerkant naar binnen komt vouwen. Hier staan onder andere ‘opmerkingen’ (met alle notities), ‘archiveren’ (met gearchiveerde notities) en ‘herinneringen’ (overzicht van alle notificaties).

Een andere belangrijke verandering zijn de nieuwe geavanceerde notificaties. Na de Google Keep update kunnen gebruikers notificaties op basis van tijd of locatie ontvangen. Zo heb je als Keep-gebruiker de mogelijkheid om een notificatie van je boodschappenlijstje te ontvangen je de supermarkt betreedt. Deze notificaties zijn ook via de notificatiebalk te sluimeren.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast kunnen gebruikers voortaan foto’s uit hun fotogalerij aan notities toevoegen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om handige recepten op te slaan.

Google Keep?

Google Keep is bedoeld om fysieke notitieblaadjes en notitieblokken te vervangen. Je kunt snel een digitale krabbel of een lijstje maken en die later snel weer terugvinden op Google Drive. Ook zijn al je notities via de browser te bekijken op drive.google.com/keep.

Google Keep update download

De Google Keep update wordt gefaseerd uitgerold. Dit betekent dat de update mogelijk nog niet voor iedereen beschikbaar is. Een apk-bestand van de update is al te downloaden. Hoe je een apk-bestand moet installeren, lees je in onze handleiding APK bestanden op je Android toestel installeren.

Download: Google Keep (gratis)

Via: Google Drive blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu