Google Keep update: Material Design en Android Wear-ondersteuning

Wouter Nijsen
13 november 2014, 13:54
1 min leestijd
Google Keep update: Material Design en Android Wear-ondersteuning

Google heeft recentelijk veel van haar apps voorzien van een lik verf, in de stijl van het Material Design. Google Keep kan ook aan het lijstje worden toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Google Keep update

Google Keep update

Google geeft Keep met versie 3.0 een nieuwe look, waarmee de notitie-app er een stuk gestroomlijnder, kleurrijker en frisser uitziet. Verder is de zoekfunctie uitgebreid, waardoor het mogelijk is om te zoeken op typen notities. Voorheen was niet mogelijk om tijdens het zoeken onderscheid te maken tussen geschreven notities en bijvoorbeeld audioberichten, afbeeldingen of simpele reminders. Ook  de navigatiebalk, waarmee je gemakkelijk tussen notities schakelt, heeft een lichte aanpassingen gekregen.

Daarnaast is de notitie-app nu te gebruiken met Android Wear, zodat je ook notities  op je smartwatch kunt maken en opslaan. Tot slot verhelpt de Google Keep update enkele bugs en draait de app soepeler dan voorheen.

Meer over Google Keep

Google Keep is de officiële notitie-app van Google, die is te vergelijken met bijvoorbeeld  Evernote. Met Keep maak je gemakkelijk notities of reminders door dingen op te schrijven, een foto te schieten of een audiobestand op te nemen. Verder is de app geïntegreerd met Google Now en is het mogelijk om met de OK Google-functie direct gesproken notities op te slaan. Alle verschillende notities worden verder  automatisch tussen jouw verschillende Google-apparaten bewaard.

Via de link hieronder kun je de Google Keep update gratis downloaden. Zorg er echter voor dat je over een apparaat met Android 4.0 of hoger beschikt.

Download Google Keep in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu