De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Keyboard update: download het Nexus 5-toetsenbord nu!

Redactie
7 november 2013, 21:19
1 min leestijd
Google Keyboard update: download het Nexus 5-toetsenbord nu!
Google Keyboard update

De nieuwe versie van Google Keyboard, het officiële Google-toetsenbord dat met de Nexus-toestellen wordt geleverd, is vanaf nu in Google Play te downloaden. De Google Keyboard update brengt enkele Android 4.4 features naar de app, zoals een nieuwe indeling voor alle emoji’s, een minitoetsenbord bij lang indrukken van de punt en een nieuw grijs design. Dit design is duidelijk minder aanwezig dan in vorige Android-versies.

Google Keyboard biedt handige correctievoorspellingen en het typen van woorden door van letter naar letter te vegen. Eenzelfde functie die Swype voor Android en Swiftkey voor Android bieden. Het is een volgende stap van Google om zijn eigen diensten en apps onafhankelijk van elkaar beschikbaar te stellen en voor een veel grotere doelgroep up te daten

De app kan gratis in de Play Store worden gedownload. Bij sommigen komt het voor dat de app niet kan worden geïnstalleerd of dat de update nog niet beschikbaar is. In dit geval kun je altijd het apk-bestand van Google Keyboard downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding apk-bestanden op je Android-toestel installeren.

Lees verder na de advertentie.

Download: Google Toetsenbord (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu