Google+ krijgt grote update: nieuw icoon, communities en PhotoSphere-ondersteuning

Redactie
15 december 2012, 14:36
1 min leestijd

De Android-app van het sociale netwerk Google+ heeft een flinke update gekregen die het versienummer naar v3.3 verhoogt. De update brengt onder andere de mogelijkheid om de nieuwe Google+ communities te bekijken, op kringen te abonneren voor het ontvangen van meldingen, GIF-bestanden met animatie te bekijken en PhotoSphere-foto’s naar Google+ te uploaden.

Laatstgenoemde geldt alleen voor Android-toestellen met Android 4.2 Jelly Bean of hoger. De PhotoSphere-foto’s kunnen door Android-gebruikers met Android 2.2 Froyo bekeken worden. Daarnaast kun je voortaan foto’s in volledig formaat via Instant Upload uploaden en is de integratie met Google Now verbeterd: de app kan nu eenvoudig verjaardagswensen aan jarige vrienden verzenden.

Lees verder na de advertentie.

De andere toevoegingen door de update zijn een speciale lockscreen-widget (voor Android 4.2 Jelly Bean en hoger) en nieuwe emotie-iconen waarmee je jouw stemming kunt laten zien. Deze optie vind je onder ‘mood’ of ‘stemming’. Google+ is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: Google+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu