Placeholder

De Android-app van het sociale netwerk Google+ heeft een flinke update gekregen die het versienummer naar v3.3 verhoogt. De update brengt onder andere de mogelijkheid om de nieuwe Google+ communities te bekijken, op kringen te abonneren voor het ontvangen van meldingen, GIF-bestanden met animatie te bekijken en PhotoSphere-foto’s naar Google+ te uploaden.

Laatstgenoemde geldt alleen voor Android-toestellen met Android 4.2 Jelly Bean of hoger. De PhotoSphere-foto’s kunnen door Android-gebruikers met Android 2.2 Froyo bekeken worden. Daarnaast kun je voortaan foto’s in volledig formaat via Instant Upload uploaden en is de integratie met Google Now verbeterd: de app kan nu eenvoudig verjaardagswensen aan jarige vrienden verzenden.

De andere toevoegingen door de update zijn een speciale lockscreen-widget (voor Android 4.2 Jelly Bean en hoger) en nieuwe emotie-iconen waarmee je jouw stemming kunt laten zien. Deze optie vind je onder ‘mood’ of ‘stemming’. Google+ is gratis in de Google Play Store te downloaden.

-> Lees alles over Google+ in ons uitgebreide artikel Google+ Android

Download: Google+ (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!