Google maakt overstappen naar Gmail makkelijker
Redactie

gmailDe aankoop van een Android-toestel betekent voor veel mensen dat ze meer te maken krijgen met Google-diensten. Heb je tot nu toe vooral Hotmail gebruikt, dan heeft het zin om te kijken of je toch niet beter naar Gmail kunt overstappen. Om mensen daarbij te helpen hebben ze een nieuwe dienst verzonnen om de overstap makkelijker te maken. Je kunt e-mails en contacten importeren van Yahoo!, Hotmail, AOL en andere aanbieders.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Je kunt ook zorgen dat de berichten van je oude account 30 dagen lang worden geforward, zodat je Gmail kunt testen. De importeerfunctie is beschikbaar in alle nieuw aangemaakte Gmail-accounts en komt daarna ook bij bestaande accounts beschikbaar (om het te kunnen zien, kan het nodig zijn om naar de Engelse taalweergave over te schakelen, omdat dit soort nieuwe functies vaak in fases worden uitgerold). Er zijn ook accounts die het helemaal niet krijgen; bijvoorbeeld Google Apps-accounts van scholen en bedrijven.

Meer info: Google Gmail Blog

import gmail

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.