Google Maps 3.4 uitgebracht voor alle Android-toestellen

Redactie
6 februari 2010, 19:57
1 min leestijd
Google Maps 3.4 uitgebracht voor alle Android-toestellen
nexus one update

Google heeft vandaag Google Maps geüpdatet naar versie 3.4 voor alle Android-toestellen die Android versie 1.6 en hoger draaien. Deze is vanaf nu te downloaden uit de Android Market.

De nieuwe versie biedt nieuwe synchronisatiefunctionaliteit, zodat alle zoekopdrachten die je elders doet (bijvoorbeeld op de desktop) ook terug te zien zijn op je Android-toestel. Alle ‘starred‘ plaatsen komen nu ook tevoorschijn op je toestel en Google Maps doet nu ook suggesties voor jouw zoekopdrachten. De Google Maps-navigatie heeft nu ook nachtmodes.

Lees verder na de advertentie.

Mooiste van de update is dat alle toestellen die Android 2.0 of hoger draaien nu Pinch-to-Zoom hebben. Dit geldt dus vooral voor de Droid/Milestone. Multitouch was al beschikbaar in Android 2.0 maar stond niet ingeschakeld in de standaard Google-applicaties en daar lijkt nu verandering in te komen. Alle toestellen met Android 1.6 zullen het zonder multitouch moeten doen.

Mensen met een Nexus One hoeven de update niet te downloaden want deze zat in de Nexus One-update van afgelopen week.

Als je Google Maps Navigation gebruikt moet je nog niet updaten tot er een aangepaste versie van Google Maps 3.4 is gemaakt waar de navigatie ook in Europa werkt. De officiële versie van Google Navigatie kan nog wel even op zich laten wachten. De Telegraaf schreef gisteren dat er flinke vertraging is opgetreden.

via Brighthand

Categorie: Reizen
Spotlights: Google, Google Maps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's