Google Maps bijgewerkt naar versie 7.2, fijne grote update

Gijs Ettes
13 september 2013, 15:41
1 min leestijd
Google Maps bijgewerkt naar versie 7.2, fijne grote update
google maps

Google Maps heeft weer eens een fijne update gehad, die inmiddels al voor enkele Android-toestellen is te downloaden. Deze update verfrist het uiterlijk van de app op verschillende punten en voegt enkele nieuwe functies toe.

Lees verder na de advertentie.

Een van die vernieuwingen op het gebied van uiterlijk zijn de Google Now-achtige kaarten bij het navigeren. Je krijgt namelijk meteen op verschillende Cards enkele alternatieve routes te gaan. Met een druk op de knop kun je er vervolgens meteen eentje kiezen.

Google Maps biedt daarnaast ondersteuning voor het boeken van een hotelkamer nu, openingstijden komen bij bedrijven prominenter in beeld, sterrenbeoordelingen hebben een naam gekregen (hated it, disliked it, it’s okay, liked it, loved it) en de app biedt na de update ondersteuning voor ‘goo.gl/maps’-url’s.

De update voor Google Maps is nog niet bij iedereen in Google Play te vinden. Als je dus echt niet kunt wachten, heeft Android Police voor verschillende Android-versies een app-bestand beschikbaar gesteld.  Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding  apk-bestanden op je Android-toestel installeren.

Lees meer over Google Maps

Bekijk ook onze uitgebreide artikel over Google Maps Android, met allemaal handige tips en trucs. Of lees hoe je het batterijverbruik van Google Maps kunt verminderen. Lees ook het laatste nieuws over Google Maps.

Download: Google Maps (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu