Google Maps: eerste Android-applicatie met meer dan 50 miljoen downloads

Redactie
13 april 2011, 17:03
1 min leestijd

Google Maps is de eerste Android-applicatie met meer dan 50 miljoen downloads. Dit was natuurlijk te verwachten, want vrijwel iedere Android-gebruiker haalt deze app als eerste binnen na het kopen van een nieuw Android-toestel. Ondertussen heeft Google Maps al meer dan 746.000 beoordelingen gekregen van gebruikers. De meesten waarderen de applicatie met vijf sterren.

Gisteren lanceerde Google de nieuwste versie van Maps: 5.3.1. Helaas vergaten de ontwikkelaars van de applicatie om een changelog te publiceren, waardoor niemand in eerste instantie wist waar de update voor was. Dit resulteerde in heel erg veel negatieve beoordelingen in de Android Market, vooral in de Verenigde Staten. Later publiceerde Google een changelog op haar eigen website. Google Maps 5.3.1 bevat een paar kleine verbeteringen, maar geen grote veranderingen.

Lees verder na de advertentie.

Welke applicatie gaat nu als eerste de grens van 50 miljoen bereiken? Angry Birds? Facebook voor Android? YouTube? Of misschien wel Barcode Scanner? Plaats jouw voorspelling onder dit artikel!

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu