Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google Maps laat nu ook 3D-gebouwen zien in Londen, Parijs, Barcelona en meer

Redactie
20 juli 2011, 21:21
1 min leestijd
Google Maps laat nu ook 3D-gebouwen zien in Londen, Parijs, Barcelona en meer
Google Maps laat nu ook 3D-gebouwen zien in Londen, Parijs, Barcelona en meer

Er zijn een twintigtal nieuwe steden met 3D-gebouwen te bewonderen in Google Maps voor Android. Onder meer Londen, Parijs, Barcelona, Stockholm, Singapore en Kaapstad zijn nu toegevoegd aan de lijst van steden met 3D-weergave. In totaal werkt de 3D-weergave van gebouwen nu voor ruim honderd steden wereldwijd.

De nieuwe steden die ditmaal zijn toegevoegd zijn: Londen, Parijs, Barcelona, Stockholm, Singapore, Lissabon, Boulder en elf Zuid-Afrikaanse steden waaronder Kaapstad. Sinds Google Maps 5.0 voor Android die vorig jaar in december uitkwam is deze 3D-functie aanwezig en langzaam breidt het aantal ondersteunde steden zich uit. Vooral als je in een stad staat in deze functie handig. Zo kun je gemakkelijker de skyline ontdekken met behulp van de 3D-tekeningen.

Lees verder na de advertentie.

Dienege die Google Maps al hebben geinstalleerd op hun Android-telefoon hoeven niets te doen om de 3D-weergaven van te zien. Zij kunnen gewoon Google Maps openen en inzoomen op een stad met 3D-gebouwen. Als je geen Google Maps hebt kunt je deze gratis downloaden in Android Market. Wel is minimaal Android 2.1 of hoger vereist.

3D-gebouwen in Londen en Barcelona

Downloaden via Android Market: Google Maps (gratis)

Bron: Google Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu