De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gotta catch ’em all: vang nu alle Pokémon met Google Maps!

Redactie
1 april 2014, 7:51
1 min leestijd
Gotta catch ’em all: vang nu alle Pokémon met Google Maps!
google maps pokemon

De Google Maps Android-versie heeft wel een hele speciale feature gekregen: het vangen van Pokémon! En ja: het is 1 april. Maar het vangen en sparen van Pokémon is wél gewoon mogelijk.

Een ‘echte’ 1 april-grap is het echter niet, want de Google Maps Pokemon-versie is gewoonweg een toffe minigame die je laat zoeken naar alle Pokémon – en ook de Pokémon die zo ontzettend zeldzaam en daarmee moeilijk vindbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps Pokemon

Je start de minigame door de laatste versie van Google Maps op te starten, op de zoekbalk te drukken en vervolgens op ‘press start’ te drukken om de quest te starten. Je wordt vervolgens naar een kaart van Google Maps gestuurd met icoontjes van Pokémon. Druk op een Pokémon om ‘m te vangen, waarna je Pokédex wordt geüpdatet.

In totaal zijn er 150 Pokémon om te vangen. Als je op een Pokémon drukt, krijg je meer informatie te zien, zoals speciale krachten of zijn lengte, en kun je jouw gevangen Pokémon delen via verschillende sociale netwerken. Er is tevens al een heftige speurtocht gestart naar de zeldzaamste Pokémon, die flink verstopt zitten binnen de kaarten van Google Maps.

Video

Download

Google Maps is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Google Maps (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu