Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download: Google Maps update brengt verbeterde offline kaarten en frisse interface

Redactie
7 mei 2014, 9:09
1 min leestijd
Download: Google Maps update brengt verbeterde offline kaarten en frisse interface
google maps

De grote update voor de Google Maps Android app brengt enkele zeer fijne verbeteringen naar de kaarten-app voor Google. Zo is de mogelijkheid om een kaart offline op te slaan een stuk verbeterd, waarbij je een speciale sectie hebt voor al je offline kaarten. Hier zie je hoe groot de kaarten zijn, tot wanneer ze worden bewaard en überhaupt welke kaarten je allemaal hebt bewaard.

Ook de interface is redelijk op de schop genomen, waardoor het navigeren gemakkelijker wordt en de route een stuk overzichtelijker.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps update

Zo toont de turn-by-turn-navigatie voortaan de afstand in kilometers, de tijd van aankomst en snelle toegang tot alternatieve routes. Ook zijn enkele knoppen verbeterd waardoor je sneller een indicatie krijgt van hetgeen dat is geactiveerd.

Verder heeft Google een sectie toegevoegd met je meest recente zoekopdrachten naar locaties en flink wat bugfixes doorgevoerd. Daarnaast laten routes met het openbaar vervoer voortaan ook de looptijden zien en is het mogelijk om de namen van offline kaarten naar eigen wens aan te passen.

Google Maps downloaden

Google Maps is gratis in Google Play te downloaden. De update wordt gefaseerd uitgerold, dus het is mogelijk dat je de update nog niet hebt ontvangen. Degenen die niet willen wachten kunnen hier het apk-bestand downloaden. Hoe je dit bestand moet installeren, lees je in onze handleiding Android APK bestanden installeren.

Download: Google Maps (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu