Google Maps update brengt verbeterde cards en uitgebreide notificaties

Redactie
10 oktober 2013, 13:03
1 min leestijd
Google Maps update brengt verbeterde cards en uitgebreide notificaties
google maps update

De kaartendienst van Google heeft opnieuw een fijne update gekregen. De nieuwe Google Maps update brengt verbeterde cards met informatie over je route die kleiner op het scherm worden weergegeven. Hierdoor krijg je een beter overzicht van de alternatieve routes en oogt de app in zijn geheel wat fijner.

Ook zijn de notificaties aangepast. Deze worden voortaan meer uitgebreid in de notificatiebalk weergegeven, waarbij de reistijd, afstand en verwachte aankomsttijd in de notificatie worden getoond. Dit maakt het gebruik van notificaties van Google Maps weer een stuk handiger.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps update

Screenshot_2013-10-10-12-55-16

Daarnaast wordt het mogelijk om in Google Maps reviews van jezelf die je bij locaties hebt aangegeven aan te passen over te verwijderen. Verder zijn er een reeks aan fixes en kleine verbeteringen te vinden, alsmede de uitbreiding van de commerciële kant van Google Maps met het tonen van advertenties en rangschikken van locaties.

De Google Maps update wordt gefaseerd uitgerold. Dit betekent dat niet iedereen direct de update op zijn toestel ontvangt. Om het apk-bestand voor Android 4.3+ toestellen te downloaden, klik hier. Het apk-bestand voor apparaten met Androdi 4.0.3+ is ook beschikbaar. Hoe je deze bestanden installeert, lees je in onze handleiding apk-bestanden op je Android installeren.

Lees meer over Google Maps

Bekijk ook onze uitgebreide artikel over Google Maps Android, met allemaal handige tips en trucs. Of lees hoe je het batterijverbruik van Google Maps kunt verminderen. Lees ook het laatste nieuws over Google Maps.

Download: Google Maps (gratis)

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu