Google Maps voor Android krijgt update: foute adressen doorgeven
Redactie

google maps updateGoogle Maps heeft een update gekregen van versie 5.3.1 naar 5.4.0. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, zoals het doorgeven van foute adressen. Heb je een bestemming ingevoerd in de navigatiefunctie en blijkt de bestemming niet op de juiste plek te zijn aangegeven, dan kun je met ‘Destination not here’ aangeven dat er een fout is gemaakt. Ook kun je in de Google-webhistorie voortaan zien welke zoekacties je op Google Maps hebt uitgevoerd. Een derde verbetering is het bekijken van extra bedrijfsgegeven voor alle zoekresultaten op de kaart.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bij die extra bedrijfsgegevens vind je bijvoorbeeld een sterrenwaardering. Bij restaurants zie je welk type keuken, welke buurt, hoe het met parkeren is gesteld en in welk jaar het restaurant geopend is. De zoekhistorie is handig als je op het ene apparaat naar een adres bent genavigeerd en later op een ander apparaat wil kijken waar je ook alweer bent geweest.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.