Download: Google Nieuws en Weer volledig vernieuwd met fraai design

Redactie
27 augustus 2014, 12:02
1 min leestijd
Download: Google Nieuws en Weer volledig vernieuwd met fraai design
Google Nieuws en Weer

Google Nieuws en Weer is door Google van een grote update voorzien waardoor het design van zowel de app als de populaire widget is aangepast. Google Nieuws en Weer staat meestal standaard op je Android-toestel geïnstalleerd, en wordt door velen gebruikt als widget om de laatste nieuws-headlines en het weer te tonen.

Maar sinds Android 4.0 Ice Cream Sandwich is er eigenlijk nooit een update voor de app doorgevoerd, dus de nieuwe Google Nieuws en Weer-update is niet alleen heel fijn, maar ook broodnodig.

Lees verder na de advertentie.

Google Nieuws en Weer

De nieuwe Google Nieuws en Weer-app heeft een overzichtelijk design waar je tussen secties kunt wisselen via het menu of swipe-bewegingen. Je kunt de edities voor het nieuws aanpassen op basis van taal of land, en ook het weerbericht is naar eigen keuze aan te passen door meer locaties toe te voegen. Normaliter kijkt de app naar jouw gps-locatie.

Ook is er voortaan tablet-ondersteuning beschikbaar en is de startscherm-widget van een rustiger en mooier design voorzien. Er zijn er twee beschikbaar: één met alleen het weer en één met nieuws en weer, die je in verschillende formaten op je homescreen kunt plaatsen.

Download

Google Nieuws en Weer is per direct gratis te downloaden in Google Play, hoewel de meeste Android-toestellen de app al hebben en deze moeten updaten. Het apk-bestand is hier te downloaden.

Download Google Nieuws en Weer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu