De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Now toont ook Transavia, Pathé, Booking, Albert.nl en Couverts

Redactie
4 april 2014, 14:49
1 min leestijd
Google Now toont ook Transavia, Pathé, Booking, Albert.nl en Couverts
Google Now diensten

De Nederlandse Google Now diensten zijn uitgebreid met onder andere Transavia, Pathé, Booking, Albert.nl en Couverts. Dat laat Google Nederland aan AndroidPlanet weten. Eerder waren verschillende online retailers al beschikbaar, waaronder Bol.com en Coolblue, waardoor je recente bestellingen van beide webwinkels in Google Now te zien krijgt.

Door de recente toevoeging van Transavia, Pathé, Booking, Albert.nl en Couverts zie je boekingen van Pathé, Booking en Couverts, zoals kaartjes voor de film, een geboekt hotel of een reservering bij een restaurant. Bij Albert.nl, de bezorgdienst van Albert Heijn, wordt getoond wanneer de bezorgdienst bij je langskomt om de boodschappen af te leveren.

Lees verder na de advertentie.

Google Now diensten: meer!

BkUWXpaIYAAMZC9

Google Nederland geeft aan dat het voor bedrijven als hotels, restaurants, bezorgdiensten etcetera mogelijk is om hun eigen e-mails “Google Now ready” te maken. Zo biedt Google public documentation aan voor bestellingen, bezorgingen en boekingen.

Aan de rechterkant vind je een voorbeeld van een Coolblue Google Now-kaart, samen met Amazon die al langer in de internationale versie van Google Now beschikbaar is. De kaart laat onder andere zien om welke product het gaat, of een product is verzonden, de geschatte leverdatum van een product en hoe je het pakket kunt volgen. Ook is het mogelijk om op de knop ‘e-mail weergeven’ te drukken, waarna je alle informatie over de bestelling in kunt zien.

Op deze manier wordt Google Now in Nederland steeds uitgebreider en slimmer. Sinds november 2013 worden er al nieuwe partijen aan de slimme assistent toegevoegd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu