Een vleugje Marshmallow op je toestel met Google Now Launcher

Gijs Ettes
19 augustus 2015, 17:11
1 min leestijd
Een vleugje Marshmallow op je toestel met Google Now Launcher

Wil je alvast een vleugje van Android 6.0 Marshmallow krijgen op jouw toestel, dan kun je nu de Google Now Launcher van developer preview 3 downloaden. Helaas zijn de meeste nieuwe functies van de aankomende Android-versie nog niet te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Download de nieuwe Google Now Launcher

Zo heeft de Google Now Launcher nog niet de interessante Google Now on Tap-zoekfunctie en is het ook niet mogelijk om verticaal te scrollen app-drawer. Hierop moeten we wachten tot het echte Android 6.0 verschijnt. Wel aanwezig zijn snelheidsverbeteringen en de Android Marshmallow wallpapers waar we gisteren al over schreven. Via deze link is de launcher als los apk-bestand te downloaden.

google now launcher

Eerder  wierpen we al een blik op de nieuwe developer preview van Android Marshmallow. Naast wallpapers vind je in deze versie ook een nieuwe bootanimatie,  een oplossing voor de bluetooth- en accu-problemen die Preview 2 veroorzaakte en een nieuwe animatie voor Google Now on Tap.

Verder is de System Tuner (voor het aanpassen van de statusbalk en het snelle-instellingenpaneel) ietwat verstopt en te bereiken door lang op het instellingen-wieltje in het snelle-instellingen-paneel te drukken.

Meer informatie over de aankomende Android-versie, die vanaf het derde kwartaal beschikbaar wordt, vind je in ons uitgebreide Android 6.0 dossier. De update wordt eerst uitgerold naar Nexus-toestellen en zal in de weken erna ook beschikbaar worden voor high-end smartphones en tablets van andere fabrikanten.

Het laatste nieuws over Android 6.0

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu