De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Now Launcher: stock Android laucher nu voor bijna alle toestellen beschikbaar

Gijs Ettes
2 augustus 2014, 9:15
1 min leestijd
Google Now Launcher: stock Android laucher nu voor bijna alle toestellen beschikbaar
Google Now launcher update

De meest recente Google Now Launcher update zorgt ervoor dat de homescreenvervanger met een groter aantal Android-toestellen werkt, waaronder de LG G3, Galaxy S5, HTC One M8 en Huawei Ascend P7. Hierdoor kunnen nog meer Android-gebruikers profiteren van stock Android 4.4 en snel Google Now en de laatste notificaties openen middels een swipe van links naar rechts.

De Google Now Launcher is gratis te downloaden en biedt de optie om de instellingen van je oude launcher te importeren. Met het commando ‘Ok Google’ kun je vanuit elk homescreen de zoekfunctie starten, al kun je daarvoor ook de zoekbalk gebruiken die zich prominent boven in beeld bevindt.
In onderstaande video wordt de Google Now Launcher door Google uitgelegd en getoond.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe kaarten voor Google Now

Afgelopen week werd ook Google Now zelf van een update voorzien. De slimme digitale assistent toont nu informatie over hotelreserveringen. De hotel-optie wordt geactiveerd vanuit Gmail, waar de reservering moet zijn ontvangen. Als die is gevonden, toont Google Now een informatiekaart met handige informatie over jouw verblijf. Een eerdere update van Google Now voegde nieuwe animaties voor de informatiekaarten toe, zoals te zien is in onderstaande video.

Download de Google Now Launcher in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu