De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Download: Google Pixel 2-wallpapers voor iedereen beschikbaar

Thomas Haenen
13 oktober 2017, 14:15
1 min leestijd
Download: Google Pixel 2-wallpapers voor iedereen beschikbaar

De Google Pixel 2 komt officieel niet naar Nederland, maar de achtergronden wel. Met een app zet je de officiële wallpapers op je smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Zo kun je Google Pixel 2 wallpapers downloaden

Sinds vorig jaar staat de Achtergronden-app in de Play Store, een app van Google die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe wallpapers. Dat aanbod is nu uitgebreid met verschillende wallpapers van de Pixel 2. Het gaat onder andere om de afbeelding van een beregende straat die op alle Pixel 2 marketingmaterial te zien is. Ook enkele andere landschappen en kleurrijke beelden zijn aan de app toegevoegd.

Google Pixel 2 wallpapers

De Google Achtergronden-app past de afbeeldingen automatisch aan voor het formaat van jouw smartphone. Of je nu een Galaxy Note 8 met QHD-resolutie hebt van 2960 bij 1440 pixels, of een Nokia 3 met resolutie van 1280 bij 720 pixels, de app zorgt dat het past. Daarnaast is er voor smartphones met Android 7.0 de optie om automatisch dagelijks een nieuwe achtergrond in te stellen. Daarvoor ga je naar één van de categorieën en selecteer je ‘Dagelijkse achtergrond’.

De Google Pixel 2 en Pixel 2 XL zijn paradepaardjes voor Android, zowel op het gebied van hardware als software. Ze zijn uitgerust met Android Oreo en de beste hardware die je op dit moment in een smartphone vindt. Tevens hebben ze beide een drukgevoelige rand, de Active Edge. Door in de zijkant te knijpen, activeer je bijvoorbeeld de Google Assistant. Officieel verschijnen de smartphones niet in Nederland, maar wel zijn er opties om een Google Pixel 2 via grijze import te bestellen.

Google Achtergronden voor Android-app

Google Achtergronden downloaden doe je via onderstaande link naar de Play Store. De app is gratis en beschikbaar voor alle smartphones met Android 4.1 of nieuwer.

Download Achtergronden in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu