De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Download: Google Play 5.3.5 krijgt update-alles-knop voor notificatiebalk

Redactie
5 maart 2015, 12:51
1 min leestijd
Download: Google Play 5.3.5 krijgt update-alles-knop voor notificatiebalk

Google heeft zijn app-winkel Google Play geüpdatet met enkel verbeteringen en één toffe nieuwe functie: een update-alles-knop in de notificatiebalk.

Lees verder na de advertentie.

De update-alles-knop is handig voor het moment dat Google Play weer eens aangeeft dat er meerdere apps geüpdatet kunnen worden. In vorige versies moest je Google Play openen en dan op de update-alles-knop drukken, nu is deze knop ook beschikbaar in de notificatie van Google Play.

Dit is er nieuw in  Google Play 5.3.5

Verder heeft Google het design van Google Play iets verbeterd, zoals onderstaand screenshot laat zien. De notificatiebalk kleurt in landschapsmodus voortaan mee en de knoppen en achtergrond worden beter uitgelijnd. Hierdoor oogt Google Play in landschapsmodus een stuk frisser.

googleplayfilms

Verder wordt de bovenste balk bij het navigeren door Google Play voortaan verborgen als je naar onderen swipet, wat handig is bij het bekijken van een app of game. Het laten verdwijnen van deze balk zorgt voor meer ruimte op je scherm voor andere content.

Download  Google Play 5.3.5

Google Play 5.3.5  wordt langzaam naar Android-toestellen uitgerold, waarbij de app automatisch wordt geüpdatet. Mocht je de nieuwe Google Play handmatig willen installeren, kun je hier het apk-bestand downloaden. Het apk-bestand vervangt dan de huidige Google Play die je hebt geïnstalleerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu