Google Play Books update laat je PDF’s en ePub-bestanden importeren

Google Play Books updateDe Google Play Books update brengt een fijne verbetering met zich mee die je digitale boeken die op je Android-toestel staan, laat importeren. Je kunt nu gemakkelijk lokaal opgeslagen PDF’s en ePub-bestanden uploaden naar de app, maar ook digitale boeken die als bijlage zijn verbonden aan e-mails. Dit kon al langer via de web-interface van Play Books, maar na de update ook middels de app.

Daarnaast opent de app dankzij de Google Play Books update sneller en soepeler en zit de interface iets strakker in elkaar. Je kunt gemakkelijker markeringen en notities maken, de helderheid lager zetten als je in het donker leest en door elk boek in landschapmodus bladeren. Tot slot kun je aanbevolen boeken in de categorie ‘Nu lezen’ plaatsen.

http://www.youtube.com/watch?v=TaZSMlq10oU

Download: Google Play Books (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.